www.intecoindustrial.com
EN    BG


Фирмен профил
Продукти
Контакти

Уважаеми гости на нашия сайт,

Обединението Трансимпекс – България ООД е група от фирми имащи за приоритет в деността си прозводството и дистрибущията в страната и чужбина на широка гама индустриални продукти, голяма част от които бихте могли да разгледате в този сайт.

В структурата на обдинението намират място дистрибуцията на прахови бои, емайли, поцинковани и черни валцовани продукти, алуминиеви ламарини с обработени повърхности, предназначени за използване в различни сфери на промишленоста. За голяма част от тези суровини ние се явяваме един от основните вносители в страната като наши клиенти са както микро фирми така и структури от нацинално значение.

Производството на кабелонасещи системи, закючващи системи и осветителна техника са също един то водещите ни приоритети на който нашият мениджмънт отделя особено значение. Производствения ни цикъл във всички негови етапи е обезпечен с най модерна техника и инженерно – изпълнителен състав.

Вносът и изграждането на производсвени системи – машини и съоръжения е ново но вече добре залегнало в дейноста ни начинание.

Ние предлагаме изключително качествени системи за автоматизиране на пресовите производства – щанцоване, изтегляне и др. Дейноста ни включва не само продажба на съответното оборуване но и професионален инженеринг на всяко звено от производствения процес.

Опитът придобит в годините, професионализмът на колектива ни и строгите принципи на които е базирана цялата ни производствено тъговска дейност ни кара да се чувстваме горди пред успехите ни и ще нивдъхновява завинаги.

Ние Ви уверяваме, че избирайки нас за партньор, Вие правите един добър избор в който ще Ви уверят успехите.

Добре дошли!


www.intecoindustrial.com © 2008 TRANSIMPEX. Всички права запазени.